Loopbaantraject  

 

Tijdens het loopbaantraject ga je na de intake actief aan de slag.  Tussen de 6 tot 8 coaching gesprekken van anderhalf uur door krijg je diverse opdrachten mee naar huis om zelf uit te werken. Ik ondersteun je bij jouw zoektocht naar jouw unieke intrinsieke drijfveren en talenten. Door middel van verschillende opdrachten, eventueel e-assements krijg je een spiegel voor gehouden.

Na afloop van het traject heb je een sterk inzicht in waar je voor staat, waar je energie van krijgt en hoe je jouw kwaliteiten op een voor jou effectieve wijze kan inzetten. Je zult gericht kunnen solliciteren op die job die jou op het lijf geschreven is.   
 

Afbeelding invoegen

 

    
Burnout-preventie traject 

 

Na het volgen van het traject sta je weer in je kracht. Je hebt inzicht in de oorzaken van je dreigende burnout. Je kan op een voor jou effectieve wijze met deze oorzaken omgaan. Je hebt een zuiver inzicht in je eigen kwaliteiten en weet deze in te zetten om terugval te voorkomen. Je hebt de regie weer in handen en je staat zelf weer aan het roer.  

Tijdens een lang weekend gaan we intensief aan de slag. Drie dagen intern in de prachtige accommodatie van Walsemaweer in Kantens. Weg van alle invloeden van buitenaf, lekker de natuur in, werken aan jezelf.

 

Afbeelding invoegen 

 

Workshops
 
 
Naast de individuele trajecten geef ik met regelmaat workshops binnen organisaties waar het welbevinden van hun medewerkers centraal staat. Organisaties hebben er baat bij als medewerkers goed in hun vel op de juiste plek zitten.   
De workshops duren tweeŽneenhalf uur en gaan in op de thema's Vitaliteit, Werkdruk, Tijd of Energiemanagement, Verandering als middel en Feedback geven / ontvangen.
 
De workshops zijn altijd maatwerk. Geen standaard modules, maar toegespitst op uw organisatie. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.
 
Afbeelding invoegen