Over Joep
 
 Geboren in 1967, getrouwd en vader van drie jongeren, watersporter en gek op mijn werk.

Sinds 2011 coach ik mensen bij vraagstukken op het gebied van loopbaan, carrière, studiekeuze en persoonlijke ontwikkeling.
  
Creatief, open minded en out of the box  zijn termen die mij goed omschrijven. Ik groeide uit van verkoper in een schoenenwinkel tot commercieel directeur van een van de grootste inkooporganisaties op het gebied van lederwaren en reisartikelen in Nederland en besloot vervolgens mijn eigen onderneming op te richten.
 
Juist het wisselend succes en de stevige tegenslagen die ik moest verwerken in mijn loopbaan en leven hebben me in positieve zin gevormd.
 
Mijn coachingstrajecten zijn doelgericht, confronterend en intensief waar dat moet en relativerend en luchtig waar dat kan.
 
Het leukst vind ik het om samen met jou het onderzoek aan te gaan naar je diepere beweegredenen, zingevingsvragen en wat je nu eigenlijk precies wil om vervolgens daarmee de link te leggen naar de arbeidsmarkt.
 
Ik ontmoet je graag en sta je graag bij in jouw zoektocht naar een werkend leven vol werkplezier en voldoening, als een kind zo blij. 


 
SPHBO-Registratienummer: 83227-82648 
 

"Leef vanuit je kracht en werk met passie!"
 


Joep is NOLOC gecertificeerd Register Loopbaanprofessional.


Afbeelding invoegen    

    

 
Afbeelding invoegen