Joep verzorgt trainingen en trajecten voor medewerkers van onder andere:
 
Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

   


Afbeelding invoegen

 
               
 
Afbeelding invoegen


Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen
 

 Afbeelding invoegen

 
 
 
 
 
        

 

 
 
Afbeelding invoegen
 
Dit zeggen individuele cliënten die je voor gingen:
 
Vrouw 37 jaar HBO opgeleid

De coaching van Joep heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is heel hartelijk en open. Je voelt je op je gemak bij hem. Hij is doortastend, inspirerend, confronterend en je kan met hem lachen. Ik kwam met een burnout bij Joep en de vraag om uit te zoeken waar ik nou echt gelukkig van zou worden en wat ik met de rest van mijn leven zou gaan doen. Uiteindelijk hebben we allerlei onderwerpen aangepakt waaronder mijn levensloop, mijn werkverleden, mijn vrienden, mijn privé leven en de toekomst. De opdrachten waren erg divers; creatief, uitdagend, leuk, soms ook spannend en deze zorgden voor nieuwe inzichten. De reflectieverslagen vond ik in het begin lastig maar gedurende het traject steeds makkelijker om te maken. Het ‘huiswerk’ vond ik leuk om te doen. Ik heb een veel beter beeld van mezelf gekregen. Ik ben emotioneel sterker geworden en kritischer geworden op wat ik belangrijk vind, waar ik voor sta en wat ik wil. Joep heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mezelf geloof en gewoon een leuk mens ben die er toe doet! Dank je wel Joep voor het leuke traject! Het was niet altijd makkelijk, maar je hebt het beste uit me naar boven gehaald! Ik kies weer voor mezelf!
 
Man 34 jaar HBO opgeleid

Ik heb de sessies met Joep als zeer aangenaam ervaren. Hij is grappig, eerlijk en confronterend op de juiste momenten. Naast het feit dat ik mijn coach doel heb gehaald heeft hij mij de juiste tools gegeven en mij de juiste richting opgestuurd om mijn ideale baan te vinden!

Man 42 jaar HBO opgeleid

De coaching van Joep is een persoonlijk programma dat mij inzicht heeft gegeven wie ik als mens ben en waar ik voor sta. Ik heb een veel beter beeld van mijzelf (wat mijn talenten en drijfveren zijn, wat ik leuk vind om te doen maar ook ben ik beter in staat om emoties of teleurstellingen te uiten). Hierdoor ben ik een krachtiger en emotioneel stabieler mens geworden. Dit stelt mij in staat om een prettige invulling te geven aan mijn werkzame leven door te doen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg.  

Vrouw 37 jaar WO opgeleid

Mijn coaching doel 'Hervinden van positieve energie in mijn werk in privé' heb ik zeker bereikt. Ik heb mijn leidinggevende duidelijk kunnen vertellen wat ik graag wil in mijn werk en ik weet weer hoe het voelt om ergens blij van te worden zowel werk als privé ('zo blij als een kind').Ik vond de opdrachten geen 'belasting'. Sommige waren wel een uitdaging voor mij, maar de opdrachten zorgen voor nieuwe inzichten en dat ik verder kwam. Mijn coaching bij Joep heb ik ervaren als open, uitnodigend, ontspannen, creatief, uitdagend en dit allemaal met de nodige humor. Ik weet nu beter wat ik wil en ik heb weer de positieve energie in mijn werk hervonden!Nogmaals bedankt voor jouw coaching. Je hebt me veel inzichten gegeven en je hebt me weer laten voelen hoe het is om zo blij te zijn als een kind! :-) 

Vrouw 28 jaar WO opgeleid
 
Mijn coachdoel is zeker goed bereikt. Ik heb duidelijker welke richting ik op wil gaan en wat mijn mogelijkheden zijn. Mijn werkdoel is nu afgebakend, waardoor ik beter weet welke richting ik moet gaan zoeken. Dit verandert nog wel zo nu en dan, maar dat hoort erbij
Een coaching traject kan voor iedereen toegevoegde waarden hebben. Voor mij was de grootste toegevoegde waarde mijn richting waar ik op wil/kan helder krijgen. Ik heb nu een beter beeld van mijzelf in wat ik kan en wat ik wil, waardoor ik sterker in mijn schoenen sta bij het zoeken van werk.
 
Man 37 jaar HBO opgeleid
 
"Joep is hartelijk, boezemt vertrouwen in, kan met mensen van alle rangen en standen omgaan, is een bijzonder aardig mens, je voelt je bij hem op je gemak. Hij heeft verstand van het zakenleven en een sterk ontwikkeld inzicht in mensen. Je gaat niet in therapie, maar praat over jouw leven. En je werkt eraan en dat vanuit een perspectief dat je nog niet kende, het is niet alleen praten, vooral ook poetsen: je krijgt huiswerk mee en zo ben je thuis ook goed en nuttig aan het werk.
Bij jouw eerste kennismakingsgesprek wordt verteld dat het nooit langer duurt dan zes tot acht sessies, dit klopt: Joep lijkt me de garantie voor succes, geregeld was ik bij therapeuten, bij drie of vier zelfs: het liep niet lekker, ik vond mijn draai niet. Joep maakt de belofte waar, inderdaad was het na een vijftal sessies geklaard.
Dankjewel Joep."

Man 53 jaar WO opgeleid 

Vraag: "Ben op zoek naar een coach voor loopbaanverkenning en carrière-switch.  Ik zou graag in contact komen met een coach die ervaring heeft om dit bij mensen te onderzoeken en boven water te krijgen.  Antwoorden te krijgen over wat er nodig is om nu van baan en carrière te veranderen. 
Natuurlijk realiseer ik me dat ik wat ouder ben, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat deze vragen even relevant voor mij zijn als dat ik ze vroeger had gesteld."
Reactie na afloop van het traject:
"Tijdens de eerste kennismaking hebben we besproken wat het(eind) doel van de coaching zou zijn. Samen hebben we vastgesteld dat het goed zou zijn als ik voor mijzelf helder zou hebben hoe ik de nabije toekomst ingevuld wil zien. Dit met name gerelateerd aan mijn werk. Het maken van de tijdlijn op verschillende gebieden van mijn leven heeft mijn inzicht gegeven in hoe bepaalde denkbeelden bij mij zijn ontstaan. 
De opdrachten en de gesprekken met Joep hebben geholpen om iets te doen met de inzichten die ik gekregen heb. Joep liet mij daarbij in de spiegel kijken. Wat ik als zeer plezierig heb ervaren is het feit dat Joep alleen faciliterend was in de gesprekken en nooit ver of beoordelend. Faciliterend in de zin van prikkelen tot nadenken en mijzelf op oplossingen laten komen. Dat bleef terugkomen: " Wat wil jij!”, "wat vind jij belangrijk”.

Samengevat kan ik zeggen dat ik de gesprekken met Joep als zeer plezierig ervaren heb. Door de open sfeer die Joep creëert vanuit zijn "zijn” ontstaat er vertrouwen en durf jezelf ook vrij snel open en eerlijk de gesprekken in te gaan. Mij heeft het zeker geholpen om de toekomst helder te krijgen."

Vrouw 40 jaar HBO opgeleid

Ik ben erg blij met het traject en heb er zeker iets aan gehad.  Het gaat verder dan alleen uitzoeken wat een volgende stap is, het kijkt naar het complete beeld van een persoon en wat voor die persoon belangrijk is.  
Voor mijn gevoel ben ik wijzer geworden over hoe ik beslissingen neem en hoe ik prioriteiten leg.  Het heeft voor mij ook duidelijker gemaakt over hoe dingen te doen die ik wil, en niet die die andere mensen willen dat ik doe, of dingen die ik doe omdat ik ze altijd zo heb gedaan.  Het betekent voor mij niet zo zeer dat gelijk van alles veranderd moet worden, maar meer om er bewuster mee om te gaan en te kunnen kiezen wat belangrijk is voor de juiste redenen.  En, daardoor denk ik dat de nodige veranderingen juist op gang komen.

Jij hebt heel goed de focus gehouden op onderwerpen die met mij te maken hebben en liet het gesprek niet afleiden door andere onderwerpen die ik aanspraak.  Soms voelde ik mij erdoor een beetje afgekapt, maar op de andere kant is het erg goed om die focus te houden, het kan anders wel heel veel verschillende kanten opgaan.
Nogmaals bedankt voor je inzet en inzichten die je mij hebt gegeven.