Burnout preventie
 
Steeds meer mensen werken zichzelf over de klinkers en belanden thuis, volledig opgebrand. 
Dit kan niet meer!
 
In 2011 richtte ik het Nederlands Burnout Preventie Centrum op. Een multidisciplinair team ging samen aan de slag en stelde een effectieve preventietraining samen.
 
De essentie: Lichaamsbewustzijn, Emotie, gedrag, zingeving.
 
Sta jij onder druk, herken jij jezelf in de symptomen van een dreigende burnout?
 

Trek aan de noodrem en bespaar jezelf een hoop ellende!
Heb je het gevoel dat alles steeds lastiger wordt en dat je niet meer weet hoe verder?
Fysieke ongemakken? Kort lontje? Slecht slapen of andere signalen van een dreigende burnout? Kom dan vroegtijdig in actie. Volledig opbranden is te voorkomen.

In samenwerking met het multidisciplinaire team van het Nederlands Burnout Preventie Centrum ontwikkelde ik een effectief trainingsprogramma die je helpt langdurige uitval te voorkomen.

In een groepje van maximaal 4 deelnemers gaan we intensief aan de slag. 3 dagen intern. Weg van alle invloeden van buitenaf, lekker de natuur in, werken aan jezelf.
Aan de hand van persoonlijke gesprekken, verschillende opdrachten en sessies in de natuur, komen we snel tot de kern. Het programma heeft alle ruimte voor rust en ontspanning en we sluiten het aan op jouw situatie. 
 

Na deze verfrissende "kick-off" begeleid ik je, samen met het team collega's van het Nederlands Burnout Preventie Centrum, 3 maanden om je doelen te realiseren. Afhankelijk van jouw ontwikkelingsbehoefte stellen we samen een persoonlijk plan van aanpak op. Deze ondersteuning kan in de vorm van face to face gesprekken, sparren via Skype, e-assesement of verschillende verdiepende opdrachten die we via de mail uitwisselen.

 
 
Het weekend begint op vrijdagavond en duurt tot maandagmiddag na de lunch.
We beschikken over alle faciliteiten van de accommodatie en worden van alle gemakken voorzien.

Kostenindicatie: vanaf 1495,00 Euro
 
Terug naar Home