De intake 

Voordat we aan de slag gaan hebben we altijd eerst een kosteloos kennismakingsgesprek. Samen kijken we of mijn aanbod aansluit bij jouw coachvraag. Binnen twee weken geef jij dan aan of je met mij aan de slag wil. Tijdens deze intake bepalen we het doel van het traject. Waar wil je naar toe? 
Ik vergelijk een traject ook wel met een navigatiesysteem. Voordat je gaat rijden stel je de eindbestemming in. Wanneer is het coachingstraject voor jou effectief, welk doel wil je bereiken?
 

   Afbeelding invoegen

 

 

 

Afbeelding invoegen  

 
De eerste fase
Om goed te kunnen bepalen wat de weg naar je doel is, is het belangrijk dat je weet wat je vertrekpunt is. 
Als je je bestemming in een navigatiesysteem invoert, zal deze automatisch bepalen wat het vertrekpunt is. Zonder duidelijk vertrekpunt blijf je dwalen. Het navigatiesysteem zal op zoek blijven naar de satellieten om de route te kunnen bepalen. De eerste fase is een belangrijke fase van het traject. Waar sta je nu? Welke kwaliteiten, innerlijke drijfveren, talenten, waarden, overtuigingen en overlevingsstrategieŽn hebben je op dit punt gebracht? 
 

 

De tweede fase
Plannen van de route. Wanneer het navigatiesysteem weet waar je staat, begint hij met het berekenen van de route. Wat is de beste weg om je eindbestemming te bereiken?
Tijdens het coachingstraject doen we hetzelfde. Welke obstakels kom je tegen en hoe ga je daar op een voor jou effectieve manier mee om? Welke valkuilen kom je tegen? Zijn je "oude" overlevingsstrategieŽn nog wel nuttig? Welk van jouw unieke (verborgen) talenten en kwaliteiten zet je in om je doel te bereiken? Wat is je plan?
 
 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  

 
 
 
De derde fase
Onderweg. Zodra je navigatiesysteem de route heeft bepaald ga je rijden. Onderweg kom je soms onverwachte files tegen en je navigatiesysteem berekent automatisch een nieuwe route. Bij een coachingstraject is dat precies hetzelfde. Onderweg naar jouw doel zul je obstakels tegenkomen die je van je doel weerhouden. Je wordt afgewezen op je meerdere sollicitaties, je leidinggevende werkt je tegen of het loopt op het thuisfront niet zoals je wil.
De derde fase is een spannende. Jouw commitment om je doel te bereiken wordt op de proef gesteld.
 
 
De vierde fase
Afronding. Je navigatiesysteem heeft je op een effectieve manier door het verkeer geloodst. Je einddoel is in zicht. Bij een coachingstraject gaat het precies zo. Je hebt een helder inzicht in wie je bent, waar je voor staat, waar je energie van krijgt, wat je valkuilen zijn en hoe je deze in je nieuwe situatie op een voor jou effectieve manier kan inzetten.
Je hebt zicht op die nieuwe baan of werkomgeving inmiddels bereikt. Je bent klaar om een nieuw doel te stellen en te genieten van je succes. 

Maak nu de eerste stap en plan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

 

Gratis intake

 

Afbeelding invoegen