Vrouw: 27 jaar WO
Ik weet niet wat ik wil doen qua werk. Ik heb verschillende banen gehad, maar die pasten niet goed bij me.
Ik heb eerst hogere hotelschool gedaan, daarna ben ik gaan werken als intercedent bij een uitzendbureau. 
Vond niet alles even leuk en wilde eigenlijk wel verder studeren. Dit heb ik gedaan. Ik heb een Universitaire opleiding afgerond in business en strategie. Vanaf toen heb ik voor marketingbanen gekozen, strategie en online. Ik heb veel geleerd. Er waren een aantal aspecten die me aanspraken, maar vele ook weer niet.
Mode blijft in mijn achterhoofd zitten. Ik wil graag iets met mode doen, maar iets houd mij tegen. Weet niet wat het is. Er zijn altijd aspecten die ik leuk vindt en andere aspecten waardoor ik er niet voor kies.

Man 54 jaar WO
Ben op zoek naar een coach voor loopbaanverkenning en carrière-switch. 
Ik zou graag in contact komen met een coach die ervaring heeft om dit bij mensen te onderzoeken en boven water te krijgen.  Antwoorden te krijgen over wat er nodig is om nu van baan en carrière te veranderen. 
Natuurlijk realiseer ik me dat ik wat ouder ben, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat deze vragen even relevant voor mij zijn als dat ik ze vroeger had gesteld.

Vrouw 27 jaar MBO
Ik ben nu 8 jaar werkzaam in een verpleeghuis. De werkdruk en de onregelmatigheid van dit beroep begint me steeds meer tegen te staan. 
Dus ik wil graag iets anders. Maar ik weet niet precies wat, ik vind namelijk heel veel dingen leuk. 
Met mijn opleiding verzorgende ig ben ik bang dat ik niet veel kanten op kan en een nieuwe opleiding moet doen. Ik wil wel graag blijven werken want ik heb het inkomen nodig. Wat kan ik doen? Wie kan mij helpen kiezen?

Man 51 jaar ZZP
Het een zit vaak met het ander verbonden. Ik zit 25 jaar in de bouw. Heb wel wat opleidingen gevolgd, maar die bleken te hoog gegrepen. Ik ben niet zo'n geweldige leerling, Qua werk. Het is altijd voor een paar maandjes, paar weken, korte projectjes. Ik ben nu net zo ver als toen ik begon. Wat heb ik nu bereikt.Ik wil meer grip op mijn leven, maar heb moeite met leren, waardoor ik niets kan opbouwen wat ik erg lang kan doen. Nu erg eenzaam. Werken met vertrouwen is belangrijk voor mij en een vast plek. Deze onzekere werkwijze tast de kwaliteit van het leven aan. Je bent altijd aan het zoeken. Mensen die een vaste baan zijn veel minder met het werk bezig en kunnen genieten van de dingen om hen heen. Bij mij komt er geen einde aan. Ik loop achter de feiten aan. Ik moet altijd op zoek naar werk. Moet ik nu altijd van dag tot dag leven?
 
En dit zeggen de cliënten die je voor gingen