Re-integratie 2.0
 
Door focus op de persoon, in plaats van op het "verplichte" proces voorkom je een conflictsituatie en ben je weer veel sneller inzetbaar. Leven vanuit je kracht en werken met passie!
 
Terug aan het werk na langdurige uitval is niet altijd even makkelijk. Terwijl jij hard hebt gewerkt aan je herstel draaide de werkzaamheden op je werk gewoon door zonder jou. De situatie is anders dan voordat je ziek werd.
 
De werkgever wil, net als jij, graag dat jij weer zo snel mogelijk volledig aan het werk bent!

Vanuit de overheid heeft de werkgever de verplichting om jou te ondersteunen bij je herstel. We spreken dan van re-integratie eerste spoor (terug naar volledige inzetbaarheid op de eigen werkplek) óf re-integratie tweede spoor (terug naar volledige inzetbaarheid op een andere werkplek binnen of buiten de organisatie)
 
Re-integratie is een uitgelezen moment om te onderzoeken hoe alles wat jij te brengen hebt het best tot zijn recht komt. Welke dingen wil je opnieuw oppakken?
Welke dingen wil je eigenlijk liever niet meer doen?
Waar krijg je energie van?
Hoe komen jouw unieke talenten en kwaliteiten de organisatie nóg beter ten goede?

Een scherp beeld op je energiebronnen en energielekken helpen je om samen met je werkgever te kijken hoe je binnen de werkplek optimaal tot je recht komt. Voldoet de werkplek nog wel aan alle voorwaarden? Of kan je beter, wanneer je weer volledig hersteld bent, op zoek gaan naar een nieuwe werkomgeving? Reële vragen, die niet snel aan bod komen, maar wel belangrijk.
 
Door bewust met deze vragen aan de slag te gaan zorg je voor je eigen duurzame inzetbaarheid. 
 
Afbeelding invoegen
 
 
Energiebronnen vs. energievreters
Sympathiek Stressmanagement
Talentontwikkeling
Voorwaardenscheppend
Persoonlijke ontwikkeling
Professionele groei