Tarieven 2018
 
Intake: Gratis
Coachingstraject particulier 127,50 Euro (incl BTW) per sessie van anderhalf uur.  
Coachingstraject zakelijk: vanaf 1.500,00 Euro (excl. BTW)
High end executive coaching: 3.995,00 Euro (incl BTW)

Intake: Gratis
Tijdens het intake gesprek onderzoeken we samen waar jouw coachvraag ligt en of mijn aanbod passend is voor jouw coachvraag.
Uiteraard moet de 'klik' er zijn. De basis van een coachtraject is gelijkwaardigheid en vertrouwen. Na de intake beslis je binnen 2 weken of je wel of niet met mij aan de slag wil gaan. Deze intake is geheel vrijblijvend.
 
Meer informatie? Neem Contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
 

Coachingstraject particulier 127,50 Euro (incl BTW) per sessie van anderhalf uur.  

Het coachingstraject bestaat uit 6 tot 8 gesprekken van gemiddeld anderhalf uur, inclusief voorbereidingstijd, materialen en huiswerkopdrachten. Tussen de gesprekken door ga je thuis aan de slag met verschillende huiswerkopdrachten.
Tijdens dit traject ga je zelf actief aan de slag. Door middel van verschillende werkvormen ga je op zoek naar je innerlijke drijfveren, kwaliteiten en die dingen die je energie geven. Na dit traject heb je meer inzicht in wie je bent, waar je voor staat, wat je wil, wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze op een voor jou optimale manier kan inzetten.

De kosten voor loopbaanbegeleiding zijn vaak fiscaal aftrekbaar. zie voor de voorwaarden de website van de belastingdienst of informeer bij uw accountant.

Meer informatie? Neem Contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
 
 
Coachingstraject zakelijk: vanaf 1500 Euro (excl. BTW)

Zit uw medewerker wel op de juiste plek, komen al zijn kwaliteiten tot uiting? 
Ervaart uw medewerker een te hoge werkdruk? Dan is het zakelijke coachingstraject een prima ondersteuning. 
Een loopbaancoachingstraject voor bedrijven bestaat uit 6 tot 8 gesprekken van anderhalf uur, inclusief voorbereiding, materialen, huiswerkopdrachten en rapportage. 
Na het traject heeft de medewerker zicht op zijn persoonlijke drijfveren, talenten, valkuilen en kwaliteiten en weet deze op een effectieve wijze binnen zijn werkomgeving in te zetten. 


Meer informatie? Neem Contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
 
High end executive coaching: 3.995,00 Euro (incl BTW)
 
Het programma behelst na de kennismaking, 6 ochtenden of middagen 1 op 1 coaching. Tijdens deze momenten gaan we samen op stap naar plekken die er voor jou toe doen. Tussen de ontmoetingen door krijg je leesvoer aangereikt en soms oefeningen of huiswerkopdrachten.