NL leert door! Gesubsidieerd programma voor iedereen!
 


 

In 5 stappen je loopbaan ontwikkelplan!

 
Loop jij met de vragen als:

- Zit ik nog wel op de goede plek?
- Welke functies passen eigenlijk bij mijn kwaliteiten?
- Ik zou wel een opleiding willen doen, maar welke?
- Hoe kan ik mijzelf verdere ontwikkelen op de arbeidsmarkt?
- Hoe ziet mijn werk er in de toekomst uit?


Dan is dit een gouden kans voor jou!
 

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders.
Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf begin augustus 2020 kosteloos een gesubsidieerd ontwikkeltraject volgen. Dit traject geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.
 
Een arbeidsmarktscan is vast onderdeel van dit traject, dit geeft je een helder inzicht in waar je staat en welke stappen je kan ondernemen.

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?


Jouw ontwikkelplan in 5 stappen
  1. Meld je nu aan! (Eerste ronde is volledig uitgeput, dus schrijf je nu alvast in voor de tweede ronde!)
  2. intake vragenlijst. Na aanmelding ontvang je een aantal formulieren die je moet invullen. Wat is je huidige situatie en wat wil je bereiken?
  3. Arbeidsmarktscan. Vervolgens vul je online de arbeidsmarktscan in. Dit geeft een helder zicht op jouw positie op de huidige arbeidsmarkt.
  4. Nu we het vertrekpunt weten gaan we in gesprek. In drie persoonlijke gesprekken verdiepen we ons in jouw mogelijkheden en maak je jouw persoonlijk ontwikkelplan.
  5.  Actie! Begin nu met stap 1!
 
       
 Afbeelding invoegen
 
      

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.
 
Je hoeft je alleen maar aan te melden, de administratie om de subsidie heen regelen wij allemaal. Na het invullen van jouw online intake gaan we direct aan de slag. Dit kan afhankelijk van jouw voorkeur Face to face of via Zoom