Hieronder tref je enkele reacties van deelnemers naar aanleiding van de voorstelling en workshops.
Wanneer je de show gezien hebt of deel hebt genomen aan een workshop, dan hoor ik graag wat je ervan vond. Note: je email adres wordt NIET vermeld!

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Joep is top! Ik kwam bij Joep terecht vanwege goede reviews op internet. Die blijken volledig waar te zijn! Hij heeft een leuke benadering en bekijkt welke handvatten/ontwikkelingen nodig zijn. Joep heeft op een leuke interessant manier mij helderheid gegeven welke baan bij mij past. Ook fijn om helderheid te krijgen op persoonlijk vlak, kwaliteiten/valkuilen enz. Ik raad iedereen Joep aan!

Erik - 27-11-2018 - 12:05

Dank voor je ondersteuning. Door de manier waarop je je vragen stelt heb je me echt geholpen. Hoewel ik ze soms erg lastig vond waren de vragen uiteindelijk verhelderend.

Esther - 20-05-2018 - 00:44

De workshop was duidelijk en overzichtelijk. Ik ga zeker aan de slag met de dagelijkse stappen om mijn cortisol omlaag te brengen. Ik kan nu aan de slag met mijn acties tot een beter leven :-)

Arrienne - 17-10-2015 - 14:06

Het was duidelijk en niet te complex en op een leuke manier weergegeven

Carien - 17-10-2015 - 14:06

Interessante, interactieve workshop!Nuttig om de verhouding qua rollen beter te begrijpen en welke reacties dit tot stand brengt. Goede structuur, duidelijke verbanden en opbouw

Marco - 17-10-2015 - 14:05

Dank voor de verhelderende workshop. Leuk dat je op deze manier je kennis deelt. Veel wist ik al uiteraard. De tips die je gaf zal ik zeker gaan toepassen.

Agnes - 14-02-2015 - 13:12

lieve Joep,

zo wat mooi, ontroerd , oprecht, intens
ik denk dat als je deze cabareske voorstelling laat zien aan andere burn out "patienten" en hun omgeving je IEDEREEN helpt
Vooral het tweede deel vond ik prachtig Open eerlijk delen en wat een geweldig liedje zong je over je vrouw Sta naast mij, stand by me !!!

Katinka Dirken - 06-01-2015 - 18:43

Hoi Joep, ik heb genoten van je voorstelling. Eerlijk, intens, snel, confronterend en met een gezonde dosis humor. Bedankt voor een inspirerende avond!

Saskia van Wessel - 10-02-2014 - 19:41

De Burnout OUT theatervoorstelling van Joep laat op een persoonlijke maar heldere manier zien hoe een man totaal vervreemd van zichzelf, uiteindelijk strand en langzaam weer opkrabbelt. De invloed die dit heeft op zijn omgeving wordt met enkele rake zinnen neergezet. Mooie, intieme voorstelling over de moed om eerlijk te worden tegen jezelf en je naasten.

Evelien Kroese - 30-01-2014 - 11:43

Hi Joep,

Wat leuk om je gisteren zo totaal in je kracht bezig te zien!
Zoals gezegd, ik vond het mooi omdat het oprecht was, dicht bij jezelf. Het raakte me echt hoe je verhaalde dat je vrouw toestemming voor steun vroeg en je dit uiteindelijk toeliet. Ik kan me dus goed voorstellen dat je mensen recht in hun hart raakt als zij het herkennen.

Briljant antwoord trouwens op de vraag van de vrouw die suggereerde dat je deze ervaring toch niet had willen missen, het had je immers zoveel opgeleverd?! (dan had je de motor en vriendin nog gehad). Tja, net als dat je ook blij mag zijn met zon heerlijke ervaring als het overwinnen van kanker, anders had je ook nooit geweten dat er zoveel mensen om je geven en hoezeer je kunt genieten van kleine dingen in het leven...
Toch werden er prachtige vragen gesteld vond ik. Dit is ook een gevolg van je eigen inbreng.

Paulien - 23-01-2014 - 15:17


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »