Hieronder tref je enkele reacties van deelnemers naar aanleiding van de voorstelling en workshops.
Wanneer je de show gezien hebt of deel hebt genomen aan een workshop, dan hoor ik graag wat je ervan vond. Note: je email adres wordt NIET vermeld!

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3

Joep,
je durft en lef is nodig in deze wereld. Je stelling dat voorkomen van een burnout beter is dan genezen klopt. Laat veel anderen genieten van jouw ervaring en de lessen die je uit jouw programma haalt zodat ze ook zonder de bijkomende ellende van een burn out de confrontatie met zichzelf durven aan te gaan!
Succes,
Michiel.

Michiel - 29-11-2012 - 11:35

Graag wil ik je ook via weg deze nog complimenteren met je prachtige voorstelling.
Ik was met name onder de indruk van de pure kwetsbaarheid die je liet zien, maar tegelijkertijd ook de veerkracht en creativiteit waardoor je in staat bent om wanhoop weer om te zetten in hoop en levensdrang.
Naar mijn overtuiging zijn kwetsbaarheid en (veer)kracht de twee basiselementen in je leven waardoor je altijd weer in staat bent om je koers te vinden en verder te gaan.
De manier waarop jij dit in je voorstelling hebt verwerkt en laat zien heeft met zeer geraakt.

Petra J. - 28-11-2012 - 20:59

Joep vond je voorstelling erg leuk vorige week. Mooi opbouw, naar indrukwekkende climax. Mijn nichtje had veel herkenningspunten bij jouw verhaal. Gaf haar weer een zetje in de rug voor haar Burn Out proces.....

Marcel K. - 21-11-2012 - 08:50

Wat een intense start en hoe kwetsbaar durf jij jezelf op te stellen!Evengoed veel herkenbare dingen! Dat gesprek met jouw innerlijke zelf: kostbaar en kostelijk (voice dialogue kun je nog wel aan het rijtje in de kantlijn toevoegen).
Van nu af aan zal je hele leven een werk in proces blijven, blijf er alert en bewust naar kijken.
Vraag: Hoe houdt je nou, na zoveel optredens, de emoties vast en voorkom je dat het een toneelact wordt?

Be T. - 04-05-2012 - 17:16

Nog vol van een heerlijk avondje uit! Letterlijk en figuurlijk ;-) Toch niet meer echt gewend.
Mooi wat je allemaal op het podium neerzet. Genoten van het verhaal en de manier waarop je het brengt.

Julia - 23-04-2012 - 12:03

Beste Joep,

Afgelopen vrijdag heb ik in Bussum je voorstelling gezien. Ik vond het ontroerend en vooral heel moedig dat je jezelf in deze voorstelling buitengewoon kwetsbaar opstelt. Ik heb hele mooie dingen gezien: de pittige start, waarbij het volledige publiek voor ' ruitenwisser' mocht spelen en lekker mee mocht zingen. De spiegel die je ons letterlijk na de pauze hebt voorgehouden. Mooie liedjes.

Wat heel goed was om te zien was je worsteling met je burn out, maar ook je worsteling met de vertaling van je persoonlijke verhaal naar een theatervoorstelling. Ik zag de voorstelling dan ook vooral als work in progress. En dat klopt weer met wat je achteraf vertelde: dit was pas je vierde try out. Wat ben je dan al ver!

Ik vond het een heel bijzondere avond en ben zeer geinteresseerd naar hoe je hier verder mee aan de slag gaat. Mocht je nog tips willen van iemand die al vaker heeft gewerkt aan het maken van een eigen voorstelling: je weet me te vinden.

Veel succes en chapeau!
Wendel

Wendel Metz - 17-04-2012 - 22:00

Dag Joep,
Wat een prachtige uitstraling heb jij op toneel. Mooie voorstelling.

Martijne R.

Martijne R - 16-04-2012 - 23:57Ik wil je graag nog even laten weten dat mijn vader en ik een hele fijne avond hebben gehad afgelopen vrijdag. We waren geraakt door de manier waarop je je verhaal hebt verteld. Openhartig, kwetsbaar en uit je hart. Dank daarvoor

Ingrid van Kamperdijk-Maas - 16-04-2012 - 23:48

Dag Joep Lochtenberg,

Afgelopen vrijdag heb ik met veel plezier je tryout voorstelling Burnout Out bezocht in Bussum. Ik vond het een heel herkenbare voorstelling vanuit de client eigen ervaringen gespeeld. Ik was geroerd door de manier hoe je in gesprek ging met innerlijke zelf. Het heeft mij de afgelopen dagen niet losgelaten. Mijn complimenten.

Succes met de komende voorstellingen ik hoop dat de voorstelling goed gaat draaien. Wil je mij op de hoogte houden van komende voorstellingen. Wil de voorstelling over een tijdje nogmaals zien om de gevoeligheden en nuances nog meer te doorvoelen.
Dank voor de prachtige voorstelling

Met vriendelijke groet,
Joris Leijten, Naarden

joris Leijten - 16-04-2012 - 23:45

Beste Joep,Nogmaals wil ik je zeggen hoe je ons ontroerd hebt. Het was een geweldige
'show'. Een show is het amper te noemen. Je vertelt. Je vertelt uit je hart.
Dat raakt.
Dank je wel dat je dit met ons hebt willen delen.

Hans Mennes - 16-04-2012 - 23:40


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3