Hieronder tref je enkele reacties van deelnemers naar aanleiding van de voorstelling en workshops.
Wanneer je de show gezien hebt of deel hebt genomen aan een workshop, dan hoor ik graag wat je ervan vond. Note: je email adres wordt NIET vermeld!

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Hi Joep,

Wat leuk om je gisteren zo totaal in je kracht bezig te zien!
Zoals gezegd, ik vond het mooi omdat het oprecht was, dicht bij jezelf. Het raakte me echt hoe je verhaalde dat je vrouw toestemming voor steun vroeg en je dit uiteindelijk toeliet. Ik kan me dus goed voorstellen dat je mensen recht in hun hart raakt als zij het herkennen.

Briljant antwoord trouwens op de vraag van de vrouw die suggereerde dat je deze ervaring toch niet had willen missen, het had je immers zoveel opgeleverd?! (dan had je de motor en vriendin nog gehad). Tja, net als dat je ook blij mag zijn met zon heerlijke ervaring als het overwinnen van kanker, anders had je ook nooit geweten dat er zoveel mensen om je geven en hoezeer je kunt genieten van kleine dingen in het leven...
Toch werden er prachtige vragen gesteld vond ik. Dit is ook een gevolg van je eigen inbreng.

Paulien - 23-01-2014 - 15:17

Heel erg prettig, leerzaam en gezellig

Birgit - 26-11-2013 - 16:51

Op zich was de workshop prettig qua sfeer, alleen vind ik die plakpapiertjes altijd vervelend. De ontspannen manier waarop de dingen aangedragen werden en de inhoud spraken me aan

Hans - 26-11-2013 - 16:45

Je hebt van een stevig onderwerp waar niet over gesproken werd het thema stress, werkdruk en burnout bij ons op de kaart gezet. Er is me een hoop duidelijk geworden. dank je wel!

Karsten - 21-11-2013 - 09:51

Hoi Joep, fijn om gisterenavond bij jouw voorstelling geweest te zijn. Paar dingen komen flink binnen; waren zeer herkenbaar. Ik was er stil van. Dank

Angela - 15-10-2013 - 15:44

Hoi Joep, indrukwekkend verhaal! Prachtig om te zien hoe kwetsbaar jij je opstelt en hierdoor sterker uit de strijd bent gekomen.
Mooie gevoelige liedjes die je raken. Ook als je niet direct met een burnout te maken hebt gehad, zet dit je wel aan het denken, het zal je vaker stil laten staan bij alle hectiek in ons drukke leven.
Groetjes, Jennifer

Jennifer - 02-10-2013 - 20:41

De voorstelling van Joep is de real-life-soap die we allemaal herkennen. In onze directe omgeving of misschien zelfs in onszelf. Joep verteld zijn verhaal niet omdat ie zielig slachtoffer van de omstandigheden was. Ik ervaar zijn verhaal eerder als een prachtige manier om preventief de signalen op te pikken van jezelf en de anderen. Zodat het gevolg, "Burn-Out" daadwerkelijk "OUT" gaat.
Het zet je aan het denken, maakt dit taboe-onderwerp bespreekbaar en daarme beter hanteebaar. Uitermate interessant voor organisaties die zichzelf en hun mensen duurzaam seriues nemen. Dankjewel!

Gert-Jan Cozijnsen - 02-10-2013 - 13:24

hoi Joep, wat een leuk filmpje. Helaas ken ik geen HR mensen die zich met preventie wensen bezig te houden. Zij meestal alleen bezig met tools en niet met mensen. Misschien is dat wel een van oorzaken dat er burnouts kunnen ontstaan. De tijd dat mensen gewoon mens mochten zijn met hart en hoofd is verschoven maar slecht logisch denken. Dat alleen al is om opgebrand te raken

maja van der zijden - 04-09-2013 - 14:46

Wat een spetterende start! Mooie interactie met publiek en humor. Die chauffeur is wel herkenbaar. In het begin vroeg ik me af welke kant dit verhaal op zou moeten gaan. Langzamerhand werd het me duidelijk. Veel herkenning, confronterend. Ik heb weer stof tot nadenken. Knap zoals je je verhaal verteld. Realiseerde me achteraf pas dat het jouw eigen verhaal was.

Erik vd B. - 22-06-2013 - 19:58

Ha die Joep. Ik had je al een lange periode niet meer gesproken. Tot dat ik je 2 weken geleden "on stage" heb gezien. Een diepe buiging mijnerzijds is hier op zijn plaats voor jou.
Je openheid, eerlijkheid gecombineerd met de humor en warme persoonlijkheid die je bent hebben wederom aangetoond dat je een mooi mens bent.

evert - 05-12-2012 - 21:02


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »