De perfecte match bestaat.

Verantwoordelijkheid nemen voor de eigen carrière is een lastige. Ik kom het nogal eens tegen. Mensen nemen ongelofelijk veel verantwoordelijkheid op het werk, geven al hun energie, kennis en kunde weg en werken zich drie slagen in de rondte. Na jaren door de waan van de dag geleefd te zijn worden ze opeens wakker en realiseren zich dat hun carrière er al voor de helft op zit. 
 
"Vergeten een plan te maken, ingegaan op de aanbieding die voorbij kwam, het leek me wel leuk" zijn veel gehoorde excuses.
 
Duurzame loopbaanplanning gaat over het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, Het gaat over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen carrière ontwikkeling, los van de werkgever. Jezelf met alle kwaliteiten, drijfveren en eigenaardigheden een werkomgeving verschaffen waar jij met alles wat je te bieden hebt optimaal tot je recht komt.
 
Een leuk, spannend boeiend en confronterend traject.
"Zinvol  zelf-management" aldus een van mijn coachees.
 
Wil jij aan de slag met een gedegen Loopbaanplan?
 
Duur traject: Tussen de twee en vier maanden
Kosten: Vanaf 1.500,00 Euro Excl. BTW (zakelijk tarief)
 
 
 Afbeelding invoegen
Wat is jouw unieke loopbaan DNA?

Loopbaancoaching  

 Tijdens een loopbaantraject ga je na de intake actief aan de slag.  Tussen de 6 tot 8 coaching gesprekken van anderhalf uur door krijg je diverse opdrachten mee naar huis om zelf uit te werken. Ik ondersteun je bij jouw zoektocht naar jouw unieke intrinsieke drijfveren en talenten. Door middel van verschillende opdrachten, eventueel e-assements krijg je een spiegel voor gehouden.

Na afloop van het traject heb je een sterk inzicht in waar je voor staat, waar je energie van krijgt en hoe je jouw kwaliteiten op een voor jou effectieve wijze kan inzetten. Je zult gericht kunnen solliciteren op die job die jou op het lijf geschreven is.   
 
Doel: Leven vanuit je kracht en werken met passie. 


 

Afbeelding invoegen 
 

Trainingen

Naast de individuele trajecten geef ik met regelmaat trainingen binnen organisaties (bedrijfsleven en scholen) waar het welbevinden van hun medewerkers centraal staat. Organisaties hebben er baat bij als medewerkers goed in hun vel op de juiste plek zitten.   
De workshops duren tweeëneenhalf uur en gaan in op de thema's Vitaliteit, Werkdruk, Tijd of Energiemanagement, Verandering als middel en Feedback geven / ontvangen.
 
De workshops zijn altijd maatwerk. Geen standaard modules, maar toegespitst op uw organisatie. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.