Loopbaancoaching
 
Loopbaanbegeleiding is mogelijk in groepsverband of individueel. De eerste stap is altijd een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
 
Samen onderzoeken we wat exact jouw coachingsvraag is, welke vorm bij jou aansluit en of ik de aangewezen persoon ben om je daarin te ondersteunen.
 De "persoonlijke klik" is essentieel voor een succesvol coachingstraject. 
 
We spreken om de twee a drie weken af voor een face to face gesprek en tussendoor krijg je verschillende huiswerkopdrachten mee. Methodes, oefeningen en werkvormen pas ik aan op jouw unieke situatie.
 
Individueel loopbaanabonnement:
Termijn gemiddeld 3 maanden.
Maandelijks 3 individuele contacturen, oefeningen op maat, toegang tot bibliotheek en videomateriaal. mogelijkheid tot deelname workshops.
Abonnement vanaf 265,00 Euro per maand. 
 
 

 
 

 
Talentwerkt!Workshoptraject.
 
Met dit TalentWerkt programma krijg je in kort tijdsbestek weer scherp voor ogen, wat je nieuwe baan moet worden. Of je nu weer een baan in loondienst wilt hebben of dat je nu eindelijk de stap gaat zetten naar een eigen bedrijf. Er wordt gewerkt volgens een vaste opzet, in kleine groepen.
 
Deelnemers komen met hoge frequentie bij elkaar en maken ondertussen gebruik van Linked In voor extra uitwisseling en onderlinge support en tips.Het traject duurt 3,5 maand en vraagt 8-12 uur voorbereiding van je per week. Intensief, resultaatgericht en ideaal als je geïnspireerd wilt worden door mensen die ook hun werk een boost willen geven. Je sluit af met een persoonlijke pitch en een actieplan!