Loopbaancoaching  

 

Tijdens het loopbaantraject ga je na de intake actief aan de slag.  Tussen de 6 tot 8 coaching gesprekken van anderhalf uur door krijg je diverse opdrachten mee naar huis om zelf uit te werken. Ik ondersteun je bij jouw zoektocht naar jouw unieke intrinsieke drijfveren en talenten. Door middel van verschillende opdrachten, eventueel e-assements krijg je een spiegel voor gehouden.

Na afloop van het traject heb je een sterk inzicht in waar je voor staat, waar je energie van krijgt en hoe je jouw kwaliteiten op een voor jou effectieve wijze kan inzetten. Je zult gericht kunnen solliciteren op die job die jou op het lijf geschreven is.   
 

Afbeelding invoegen 
 

Trainingen

Naast de individuele trajecten geef ik met regelmaat trainingen binnen organisaties (bedrijfsleven en scholen) waar het welbevinden van hun medewerkers centraal staat. Organisaties hebben er baat bij als medewerkers goed in hun vel op de juiste plek zitten.   
De workshops duren tweeëneenhalf uur en gaan in op de thema's Vitaliteit, Werkdruk, Tijd of Energiemanagement, Verandering als middel en Feedback geven / ontvangen.
 
De workshops zijn altijd maatwerk. Geen standaard modules, maar toegespitst op uw organisatie. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.