Burnoutpreventietraject
 
Heb je het gevoel dat alles steeds lastiger wordt en dat je niet meer weet hoe verder? Fysieke ongemakken? Kort lontje? Slecht slapen of andere signalen van een dreigende burnout? Kom dan vroegtijdig in actie. Volledig opbranden is te voorkomen.

Na het volgen van dit traject sta je weer in je kracht. Je hebt inzicht in de oorzaken van je dreigende burnout. Je kan op een voor jou effectieve wijze met deze oorzaken omgaan. Je hebt een zuiver inzicht in je eigen kwaliteiten en weet deze in te zetten om terugval te voorkomen.  Je hebt de regie weer in handen en je staat zelf weer aan het roer.  

In samenwerking met het multidisciplinaire team van het Nederlands Burnout Preventie Centrum ontwikkelde ik een effectief trainingsprogramma dat je helpt langdurige uitval te voorkomen.
 
 
 

Afbeelding invoegen


 

   Afbeelding invoegen

 
Preventief trainingsprogramma
Tijdens een lang weekend gaan we intensief aan de slag.
Drie dagen intern in de prachtige accommodatie van Walsemaweer in Kantens. Weg van alle invloeden van buitenaf, lekker de natuur in, werken aan jezelf.

We starten met een "nul meting" om een zuiver inzicht te hebben in de te stellen doelen.
Aan de hand van persoonlijke gesprekken, verschillende werkvormen en opdrachten, sessies in de natuur, komen we snel tot de kern. Het programma heeft alle ruimte voor rust en ontspanning en we sluiten het aan op jouw persoonlijke situatie. 

Na deze verfrissende "kick-off" begeleid ik je, in samenspraak met collega's van het Nederlands Burnout Preventie Centrum, 3 maanden om je doelen te realiseren. Afhankelijk van jouw ontwikkelingsbehoefte stellen we samen een persoonlijk plan van aanpak op. Deze ondersteuning kan in de vorm van face to face gesprekken, sparren via Skype, e-assesement of verschillende verdiepende opdrachten. 
 
 
             Het weekend begint op vrijdagavond en duurt tot maandagmiddag na de lunch.
             We beschikken over alle faciliteiten van de accommodatie en worden van alle gemakken voorzien.
             Het weekend is inclusief 3 overnachtingen vol pension in een luxe eenpersoons kamer, met eigen douche en toilet. 
 

   Afbeelding invoegen

 

Afbeelding invoegen

 
            Heb jij ook geen tijd om ziek te worden? Meld je dan nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek klik hier